DC-30 problems

This is an area for Helping with Garmin Questions, Any posted References or posted Advertisements for selling Products will be removed. This is not a Place to Post your items for Sale, or Ask where to buy products.
Steve White
Open Mouth
Open Mouth
Posts: 511
Joined: Sat Sep 15, 2007 1:59 am
Location: wi
Location: St Germain,WI
Contact:

Re: DC-30 problems

Postby Steve White » Wed May 30, 2012 7:46 pm

Right at the top of the page. Click hound supplies. Buddy might ship them to you.
Steve White
White's Woods & Waters
http://www.whiteswoodsandwaters.com
steve@whiteswoodsandwaters.com
715-892-0032
ferjr
Open Mouth
Open Mouth
Posts: 745
Joined: Sun Jun 06, 2010 7:29 pm
Location: idaho

Re: DC-30 problems

Postby ferjr » Wed Jul 18, 2012 10:58 pm

My dad and one of his buddies went out today, my dads friend just got his new 320 and was trying to add my dads dogs to his unit they ended up losing contact with three of the collars, I dont know what they did or what buttons they pushed but the three collars that they lost communication with dont blink at all. The red light stays on constant. Anyone know or seen this before? Tomorrow I am going to try and up grade them to see if they will star working again.
User avatar
Buddyw
Site Admin
Site Admin
Posts: 2319
Joined: Thu Jun 21, 2007 2:39 pm
Location: Washington
Facebook ID: 100000011567041
Location: sw Washington
Contact:

Re: DC-30 problems

Postby Buddyw » Wed Jul 18, 2012 11:08 pm

Solid red light means the Software is corrupted.

Here is a Link to a short video on how to fix it.

http://www.dusupply.com/solid-redlight-dc-astro
ferjr
Open Mouth
Open Mouth
Posts: 745
Joined: Sun Jun 06, 2010 7:29 pm
Location: idaho

Re: DC-30 problems

Postby ferjr » Wed Jul 18, 2012 11:18 pm

so this has to be done with the 320 and not with the 220?
User avatar
Buddyw
Site Admin
Site Admin
Posts: 2319
Joined: Thu Jun 21, 2007 2:39 pm
Location: Washington
Facebook ID: 100000011567041
Location: sw Washington
Contact:

Re: DC-30 problems

Postby Buddyw » Thu Jul 19, 2012 12:04 am

If your unit is paired with the 220 you can try to get it to update the collar the normal way.

This is the way if you can not communicate or update the collar, It's a more forceful way to update collars that are not linking up.

Buddy
ferjr
Open Mouth
Open Mouth
Posts: 745
Joined: Sun Jun 06, 2010 7:29 pm
Location: idaho

Re: DC-30 problems

Postby ferjr » Thu Jul 19, 2012 10:30 am

Thanks Buddy, I will get the old mans 320 and give it a try before work this morning.

Return to “Garmin Astro Help Topics”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests