satellite problems alpha

This is an area for Helping with Garmin Questions, Any posted References or posted Advertisements for selling Products will be removed. This is not a Place to Post your items for Sale, or Ask where to buy products.
huntfish8
Bawl Mouth
Bawl Mouth
Posts: 290
Joined: Mon May 24, 2010 2:36 am
Location: Hayden,IDAHO
Facebook ID: 100002614535751

satellite problems alpha

Postby huntfish8 » Mon Apr 20, 2015 2:45 am

I've had my alpha for a couple years now it worked great up until recently. I looses satellite signal constantly and never did it before. i have all the new updates. Is this somthing I need to send it back to garmin Or what?
User avatar
Buddyw
Site Admin
Site Admin
Posts: 2319
Joined: Thu Jun 21, 2007 2:39 pm
Location: Washington
Facebook ID: 100000011567041
Location: sw Washington
Contact:

Re: satellite problems alpha

Postby Buddyw » Mon Apr 20, 2015 5:00 pm

I'm not sure if your talking about loosing the GPS on the handheld or collars?

If it's the collars I would inspect the rubber between the two boxes to make sure the wire isn't getting worn or something that would cause this.
huntfish8
Bawl Mouth
Bawl Mouth
Posts: 290
Joined: Mon May 24, 2010 2:36 am
Location: Hayden,IDAHO
Facebook ID: 100002614535751

Re: satellite problems alpha

Postby huntfish8 » Mon Apr 20, 2015 6:01 pm

It's the handheld not the collars. It beeps at me and says lost satellite signal.
johnadamhunter
Tight Mouth
Tight Mouth
Posts: 133
Joined: Wed Apr 18, 2012 12:24 pm
Location: Mississippi

satellite problems alpha

Postby johnadamhunter » Mon Apr 20, 2015 10:47 pm

My alpha did that. I did a reset and emptied my track log and all is well
johnadamhunter
Tight Mouth
Tight Mouth
Posts: 133
Joined: Wed Apr 18, 2012 12:24 pm
Location: Mississippi

satellite problems alpha

Postby johnadamhunter » Mon Apr 20, 2015 10:49 pm

After the reset you'll need to reload your collars
huntfish8
Bawl Mouth
Bawl Mouth
Posts: 290
Joined: Mon May 24, 2010 2:36 am
Location: Hayden,IDAHO
Facebook ID: 100002614535751

Re: satellite problems alpha

Postby huntfish8 » Thu Apr 23, 2015 2:09 am

I'll give it a try thank you

Return to “Garmin Astro Help Topics”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests